Skip to content

Päijänneajot 26.3.

Sunnuntain lentäjille tiedoksi:

Asemataso 1 on suljettu klo 12.00 alkaen Golfista itään, hallin edusta on yleisöaluetta.  Myös reitti tankkauspaikalle on pois käytöstä (yleisöalue) klo 12.00 alkaen. Jos aikoo lentää sunnuntaina, kone pitää viedä lauantaina MIK:in uusille sähkötolppapaikoille 125 ja 126 odotuspaikka Julietin eteläpuolella. Tankkaukset on hoidettava lauantaina tai sunnuntaina puoleen päivään mennessä. Autojen pysäköintiä rajoitettu. Kulku kerholle hallin länsipäädyn ovista. SRH säilytetään pysyvästi tästä päivästä alkaen ruudussa 125, painot ja sähkö valmiina. Vesinäytekanisteri siirretty myös paikalle. Huomioi ruudun 125 takaosan lumipenkka (älä tärvele peräsintä) ja vesilammikko (älä tärvele potkuria). Älä rullaa suoraan ruutuun vaan työnnä kone paikoilleen.

Screen Shot 2017-03-25 at 14.41.47

Sunday 26 March: Apron 1 closed ibeam Golf towards East from 12.00: no access to hangar and fuel station due to motorcycle event. Limited car parking. If you need to fly on Sunday, refuel tanks on Saturday or Sunday before noon and park plane at lot 125 or 126 near Juliet. Lot 125 is permanently allocated for SRH for now on. Electric for pre-heating and canister for fuel samples available. Caution: snowbank inside parking lot (do not push the rear into it and destroy elevator) and water patch in front of it (save propeller – pull the plane clear of water). Taxiing into parking lot strictly forbidden. Always stay out of water.

Aihe: Jäsenuutiset.