Skip to content

IHQ taas rivissä!

Autobensaa saa tavallisella pankki- ja luottokortilla keltaisen jäätelöauton vasemmalla puolella olevasta itsepalvelupouserista, jos Kananen ei ole paikalla. Jos käytät omaa maksukorttia täytä kulukorvauslomake ja liitä kuitti nitojalla lomakkeen taakse. Koneen tuntihinta on laskettu autobensan mukaan.

VAROITUS: TANKKAUSPAIKALLA IRTOKIVIÄ – SÄÄSTÄ POTKURIA JA KONEEN MAALIPINTAA – ÄLÄ RULLAA EPÄTASAISEN BETONIPÄÄLLYSTEEN YLI.

Kanair Malmi 0400-539 393
(aukioloajat 2017 pitäisi päivittää – hours of operation to be updated)

MOGAS 98E is available with bank/credit card from a self-service bowser on the left side of the yellow MOGAS truck. There is absolutely no need to use AVGAS/100LL when refuelling at Malmi. The plane’s hourly rate is based on use of MOGAS.

CAUTION: LOOSE GRAVEL ON CONCRETE NEAR MOGAS FUEL STATION – SAVE PROPELLER AND FUSELAGE – STOP ENGINE ON TAXIWAY AND PULL AIRCRAFT TO AND FROM FUEL STATION.

Aihe: Jäsenuutiset.