Skip to content

JET A1 itsepalvelu – self service

Muista tankkauksen yhteydessä täyttää punaisessa kansiossa olevan kerhon lomakkeen lisäksi myös päälista: siihen tulee tankatun määrän lisäksi polttainemittarin lukema, sekä – jos olet päivän ensimmäinen tankkaaja – merkintä pohjanäytteen ottamisesta.

In the red folder inside the JET A1 trailer, remember to fill both MIK’s form and the main form, fill in the amount of fuel taken and the main meter reading. Also if you are first user of the day you should take the fuel sample – and mark it taken on the main form.

* * *

STL remaining fuel calculator / G1000 FUEL CALC:

Päivitäthän myös G1000-polttoainelaskurin tankkauksen jälkeen. Tarkista ja päivitä myös ennen lentoa, jos laskimen osoittama polttoaineen määrä on väärä.

After refuelling please update the amount of fuel on the fuel page of G1000. It calculates the remaining fuel, range and endurance based on actual fuel flow data. Also update it between flights if necessary – false numbers are likely to cause confusion.

Aihe: Jäsenuutiset.