Skip to content

Lähestymiset EFHK:lle – TN-maksu

Koneissamme ei ole Helsinki-Vantaan kausikorttia, joten EFHK:lle suoritettavista lähestymisistä menee TN-maksu. ANS Finlandilta on tullut jokunen näitä koskeva lasku. Jostain syystä Finavia ei näitä laskuttanut Malmille päättyneistä lennoista.

Jotta lasku saadaan välitettyä asianomaiselle lentäjälle, sähköisen lentopäiväkirjan tietoja laskutukseen -kenttään on merkittävä APCH EFHK. Sama merkintä tehdään myös koneen matkapäiväkirjaan.

* * * *

Our planes do not have season card for Helsinki-Vantaa, hence approaches made to EFHK are subject to TN charge. To forward the invoice to the pilot, please mark “APCH EFHK” to  electronic logbook and plane’s logbook.

* * * *

HYVÄÄ JUHANNUSTA – HAPPY MIDSOMMERNIGHT FESTIVITIES!

Läpilaskuja saa torstai-illan jälkeen harjoitella Malmilla seuraavan kerran sunnuntaina 25.6. klo 11 alken. After Thursday 22 June 7 pm the EFHF traffic circuit is not available for touch and go landings until Sunday 25 June 11 LMT.

Aihe: Jäsenuutiset.