Skip to content

Lentokenttä suljettu lauantaina 3.6.

FHRA kiihdytysajotapahtuman takia asemataso 1 ja kiitotie ovat pois käytöstä lauantaina 3.6. Lentokoneet siirretään asematasolle 2 perjantaina.

Seuraavan kerran 8.7. ja 5.8. Huomioi myös, että edeltävinä päivinä asemataso 1 on osittain tapahtumakäytössä, mutta kulku hallille ja tankkauspaikalle säilyy.

www.efhf.fi/poikkeuksia/

Malmi airport is closed Saturday 3rd June due Finnish Hot Rod Association racing event.

SUNNUNTAIN 4.6. ENSIMMÄISELLE SRH-PILOTILLE TIEDOKSI

SRH on asematasolla 2 kaarihallien edessä nurmikolla rullaustie Miken varrella. Irrota ja ota mukaan maahan kairattu pyrstöankkuri (1 kpl), kiinnitysköydet (3 kpl) ja pyöräpukit (1 pari). Lennon jälkeen parkkeeraa omaan ruutuun, vedä painot nurmikolta paikalleen.

SRH is on apron 2 in front of arch hangars on grass along taxiway M. Take tail anchor (1 piece) (screwed into ground – use towbar to help unscrew) and ropes (3 pieces) and chokes (1 pair) with you. After flight park to its own lot.

(EDIT: Kone siirretty takaisin asematasolle 1 klo 11)

Lentokenttäyhdistyksen jäsentiedote / A notice sent to members of Malmi Airport Association:

Hyvät jäsenemme, (English below)
Finnish Hot Rod Association järjestää Malmilla lauantaina 3.6. koko päivän kestävän kiihdytystapahtuman. Tämä on yksi vuokrasopimuksen mukaisista päivistä, jolloin kenttää ei voi käyttää ilmailutoimintaan. Tapahtuman vuoksi kaikki Asemataso 1:lle pysäköidyt ilma-alukset tulee siirtää pois. Koneiden pysäköintiin voidaan käyttää halleja, Asemataso 2:a tai käytöstä poistettua kiitotietä 09. Mikäli aiot lentää lauantaina, siirräthän koneesi pois Malmilta perjantai-iltaan klo 22 mennessä.

Perjantaina 2.6. kentällä järjestetään Cruising-tapahtuma, jolloin myös lentokonehalli 1:n edusta on varattu muuhun kuin ilmailukäyttöön. Halli on kuitenkin käytettävissä ja lentotoiminta mahdollista.

Malmin lentokenttäyhdistys ry
Hallitus

Dear members,

Finnish Hot Rod Association will arrange a whole day drag racing event at Malmi on Saturday June 3rd. This is one of the days when the aerodrome is not usable for aviation purposes according to the rental agreement. Due to the event all the aircraft parked on Apron 1 must be moved away. Hangars, Apron 2 and the closed Runway 09 may be used for parking of the aircraft. If you are planning to fly on Saturday, please fly your plane out of Malmi until 22 on Friday.

A cruising event will be arranged at Malmi on Friday the 2nd and the parking area in front of Hangar 1 is reserved to other purposes. However, the hangar will be usable and flying is possible.

Malmi Airport Association
Board

 

Aihe: Uncategorized.