Skip to content

Tankkaus, laskutus

Shellin lopetettua kaikkia polttoainelaatuja (98E, 100LL, JET A1) jakelee Kanair Malmi Oy, jokaiselle oma pouseri. Erityistä huomiota on kiinnitettävä siihen että kuhunkin koneeseen tankataan oikeaa polttoainetta: IHQ 98E, STL ja SRH JET A1.

Valkoinen Kanair Oy:n tankkauskortti löytyy kunkin koneen kirjan välistä.

Tankatessa vedä maadoituskaapeli ja pistoolin letku valmiiksi. Syötä kortti automaattiin, ja vedä ohjeen mukaan kortti ulos riittävän nopealla liikkeellä. Valitse tankattava polttoainelaatu, ao. pumppu käynnistyy automaattisesti hetken kuluttua.

Lentolaskutus muuttuu vuoden vaihteessa, luovumme Paytrail-itsepalvelumaksamisesta ja siirrymme sähköpostitse kerran kuukaudessa lähetettäviin tavallisiin viitenumerolla varustettuihin pankkisiirtolaskuihin. Voit helpottaa rahastonhoitajan työkuormaa hoitamalla avoimet maksut Paytrail-järjestelmän kautta ennen vuodenvaihdetta.

Hyvää joulua ja lennokasta uutta vuotta!

Hallitus

 

Aihe: Jäsenuutiset.