Skip to content

DA40NG-simulaattorin kehityspäivä, lauantai 10.3.2018

Malmin ilmailukerhon simulaattoritiimi kutsuu kaikki kiinnostuneet jäsenet tutustumaan simulaattorin toimintaan sekä kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun kerhon DA40NG-lentosimulaattorin kehittämisestä lauantaina 10.3.2018 klo 11-15.simukuva1

Kerhon lentosimulaattori on elänyt hiljaiseloa muutaman viime vuoden ajan pitkälti monen kerhoaktiivin osallistuttuaan aktiivisesti Malmin lentokentän toiminnan edistämiseen. Tämän vuoden hallitus ja simutiimi ovatkin asettaneet tavoitteeksi kehittää kerhomme simulaattoria eteenpäin ja samalla aktivoida elämää simulaattorin ympärillä.

Lauantaina 10.3. simutiimi esittelee kerholla jäsenille simulaattorin nykytilannetta ja kehitysmahdollisuuksia. Tilaisuuden tavoitteena on luoda keskustelua ja jakaa ideoita jäsenistön kesken simulaattorin eri osa-alueiden kehittämisestä. Lisäksi tavoitteena on laatia alustavat suunnitelmat kehitettävien osa-alueiden edistämiseksi.

Simulaattorin kehittäminen on jo aloitettu alkuvuodesta mittaripaneelien kehittämisellä, joiden suunnittelu on jo lähes valmis. Paneelit ja niiden katkaisijat tilataan lähiviikkojen aikana. Oheisen linkin takaa löytyy esimerkki simulaattoriin asennettavasta valokatkaisija-paneelista.

https://mik.1g.fi/kuvat/Kerhon+kalusto/DA40NG-simulaattori/Uudet+mittaripaneelit/Valopaneeli_DA40NG_3D.jpg

Mikäli mieleen tulee kysymyksiä liittyen tähän tapahtumaan tai ylipäätään simulaattoriin liittyen, niin simutiimin tavoittaa sähköpostilla osoitteesta simulaattori@mik.fi.

Tervetuloa paikalle!

Hallituksen ja simutiimin puolesta,
Ilkka Linnamäki
Simulaattorivastaava

Aihe: Simulaattori, Tapahtumat.