Skip to content

Matkapäiväkirjan kokonaistunnit

Aikojen laskemisessa on parantamisen varaa, etenkin kun huoltojen ajoitus ja toteutus on kiinni siitä että tunteja jää jäljelle siirtolentoa varten.

SRH:n kirjassa oli pari sivua sitten kokonaisaika hypännyt 10 tuntia taaksepäin eli huonompaan suuntaan. Tämän seurauksena prosenttitunnit tulivat käytetyksi loppuun ja huollon tilaaminen viivästyi. Hälytyskellojen jokaikisellä pitäisi soida viimeistään, jos sivun ylä- ja alareunan tuntisaldo ovat tunnin päässä toisistaan.

Epäselviä merkintöjä voi olla seassa, siitä tässäkin tapauksessa on ollut kyse.

Tarkkuuta. Tarkuutta. Tarkkuutta.

Syötä lentosi sähköiseen päiväkirjaan viimeistään kun palautat koneen kirjan lokeroon, tietokone on siinä vieressä käytettävissä. Silloin koneiden tuntitilannetta pystytään seuraamaan reaaliajassa ja mahdollisiin matkapäiväkirjan virheisiin päästään nopeammin kiinni!

Aihe: Jäsenuutiset.