Skip to content

Yölentokausi alkanut – night flying season has begun!

Huomioi kalustoa varatessasi yö! Älä varaa konetta yön alkamisen yli jos et aio lentää pimeällä. Yöharjoituslennot voisi rajata max 20-30 minuuttiin (tunnissa jopa 2 lentoa), silloin mahdollisimman monella olisi mahdollisuus saattaa matkustajankuljetusoikeus yöllä voimaan ja maisemalentoihin silloin harvoin kun yölentokeliä sattuu olemaan. Yölentokoulutuksessa luonnollisesti pitemmät konevaraukset. PPR pyydettävä 2 tuntia ennen aiottua yölentoa. Lentosuunnitelma pakollinen poistuttaessa laskukierroksesta. Kertaa SERA-lentosäännöt etenkin yön osalta.

Please do not book plane after end of civil twilight if you are not intending to fly in darkness. Also it would be a good idea to limit night practice flights to max 20-30 minutes, so we can maximize the number of available night flying opportunities for those who intend to maintain NF currency and later carry passangers for sightseeing. PPR should be requested 2 hours before night flight. Flight plan is mandatory when leaving traffic circuit. NF school flight of course requires longer plane reservation. Please review SERA rules of air.

 

 

 

Aihe: Jäsenuutiset.