Skip to content

Malmi suljettu lentotoiminnalta 19.-26.7.

Ed Sheeran -konsertin ja sen rakentamisen takia Malmin lentokenttä on suljettu lentotoiminnalta 19.-26.7. Pääsyä kenttäalueelle on rajoitettu.

Kulku kerhohuoneelle onnistuu ainoastaan tapahtumajärjestäjältä etukäteen tilatulla kulkuluvalla.

Lentokenttäyhdistyksen jäsenet saivat tästä toimintaohjeet sähköpostitse. MIK:n jäsenille tästä ei ilmeisesti tullut erikseen tietoa. Ilman Full Steam Agencyn myöntämää henkilökohtaista kulkulupaa kerholle ei valitettavasti ole mitään asiaa. Simulaattori ei siis ole käytettävissä tänä aikana, ellei sinulla ole kulkulupaa. Pahoittelut – nauttikaamme kesästä. Lentotoiminta kuitenkin jatkuu:

OH-IHQ on siirretty illalla 18.7. Pyhtäälle EFPR, ja on operoitavissa varausten puitteissa sieltä.

Ennakkotiedoista poiketen 100LL polttoainetta EI ole vielä tällä viikolla saatavissa.

www.lentopaikat.fi/efpr. Polttoaineita on saatavissa myös Räyskälästä EFRY (98e / Kanair valkoinen kortti), Vesivehmaalta EFLA (100LL, lentäjän pankkikortilla), Turusta EFTU (100LL Shell-kortti) ja mahdollisesti Pirkkalasta EFTP (100LL, maksutapa ei tiedossa) sekä Jämijärveltä (100LL, Kanair valkoinen kortti).

OH-SRH tunnit ovat täynnä, ja se odottaa moottorinvaihtoa Lahti-Vesivehmaalta.

OH-STL 100h tunnin huolto on valmistunut. Kone palaa Malmille Sheeran-tapahtuman jälkeen.

EFHF
+ AD CLSD DUE TO MUSIC EVENT
FROM: 18JUL19 2100 TO: 26JUL19 2100 (D0106/19)

Summary: EFHF is closed due Ed Sheeran concert 19-26 July. No flying to/from Malmi during this period.

There is no access to club premises unless you have personal accredition / access pass from event organizer,’Full Steam Agency’. There is no access to simulator during this period without this pass. We are very sorry for inconvenience. Members of ‘Lentokenttäyhdistys’ have probably received some information of the application procedure by email, but this probably has not been forwarded to MIK member. So, please enjoy summer instead. But the good news:

OH-IHQ has been temporarily relocated and can be operated from Pyhtää Redstone EFPR. Unfortunately we got wrong information – 100LL is not yet available! www.lentopaikat.fi/efpr Fuel can also be found at EFRY (98E Kanair white card), EFLA (100LL – your personal credit card), EFTU (100LL Shell-card), EFTP (private operator), EFJM (100LL Kanair white card).

OH-SRH is waiting for installation of new engine and 100h inspection.

OH-STL 100h maintenance is completed and the plane will return to Malmi after mr. Sheeran’s concerts.

Aihe: Jäsenuutiset.