Skip to content

Malmin Ilmailukerho järjestää lokakuun alussa jäsenilleen yölentoteoriakurssin veloituksetta.

Teoriakurssi järjestetään kahtena päivänä: 6.10. klo 13 – 20, jolloin käydään koko teoria läpi. Koe ja kokeen palautus on 9.10. klo 18 – 20. Osallistuminen kaikille tunneille on pakollista kurssin läpäisemiseksi.Teorian lisäksi kelpuutuksen saamiseksi on lennettävä vähintään 5 tuntia koululentoja, sekä 3 tuntia perusmittarilentoja mikäli lentopäiväkirjasta ne vielä puuttuvat.
Yölentokelpuutuksen voi hankkia sekä LAPL(A) että PPL(A)-lupakirjoihin.

Ilmoittaudu kurssille laittamalla viestiä aiheella yölentoteoriakurssi 2019 osoitteeseen koulutus@mik.fi Laita viestiin myös yhteystietosi ja lupakirjanumerosi. Voit samassa viestissä myös kertoa aikataulutoiveistasi yölentotuntien lentämiseksi. Teoriatodistuksen saamisen edellytyksenä on myös lentojen lentäminen kerhossa.

Aihe: Uncategorized.