Skip to content

Taas on se aika…

Syksy saa.

Syksy saa.

Talvi lähestyy, yöt voivat olla kylmiä, joten on mahdollista että siivet ovat aamulla jäässä. Kerhon Diamond-kalustolle ei toistaiseksi ole siipipusseja. Siiven, erityisesti laminaarisen, on oltava täysin puhdas ennen lentoa, mutta älä yritä irrottaa jäätä väkisin ettei koneeseen tule vaurioita.

Kuomunpeitteet löytyvät sekä IHQ:uun että STL:ään. Käytä niitä!

20191015_100352

ja talvi.

SRH:lle on siipipussit – päivän viimeinen pilotti huolehtii, että ne ovat paikallaan. Sääopin kertaus – missä olosuhteissa siipiin voi muodostua jäätä? Pakkasta ei välttämättä tarvita, siiven pinta jäähtyy helposti alle nollan kirkkaan taivaan alla auringon laskettua. Näiden kuvien tapauksessa yöllä oli FZFG-olosuhteet (jäätävää sumua).

Aihe: Jäsenuutiset.