Skip to content

IHQ siirretty moottorinvaihtoon, STL:n polttoainepumppu vaihtoon

Kerhomme OH-IHQ on tänään siirretty Lahti-Vesivehmaan lentopaikalle Aerotecno Oy:n tiloihin moottorin vaihtoa varten. Mikäli tarkastuksissa ei löydy mitään yllätyksiä, pitäisi koneen palata riviin parin viikon kuluttua. IMG_5520

OH-STL:n toinen polttoainepumppu hajosi lauantaina Malmilla. Kone on nyt toistaiseksi poissa käytöstä kunnes saamme pareittain vaihdettavat varaosapumput tehtaalta Malmille. Valitettavasti Pandemia hidastaa myös varaosakuljetuksia, joten kone palautuuneen käyttöön vasta pääsiäisen jälkeen. Tarkemmin tilannetta seuranneet saattavat muistaa että pumputhan vaihdettiin viimeksi viime kesänä ja niille oli kertynyt alle 200 tuntia käyttöaikaa. Olemmekin reklamoineet valmistajalle.

 

 

Aihe: Kalusto, Uncategorized.