Skip to content

Kartta- ja Bose A20- ryhmätilaukset

mikmainos

Kaikki Suomen ilmailukartat (ANC ICAO 1:500’000) uudistuivat, poikkeuksena Rovaniemen karttalehti (Rovaniemen versio APR 2019 pysyy voimassa). Kerhon ryhmätilauksella saadaan (tilauksen kokonaismäärästä riippuen) reilu alennus. Karttakeskuksen verkkosivuilta löytyy tällä hetkellä voimassaolevat hinnat.
Lehtijako
Tilaus koskee paperikarttoja (ei päällystettyjä kestokarttoja).
Tilaus on sitova. Tilauksia otetaan vastaan 15.7.2020 23:00 LT asti. Pääset tilaamaan kartan täyttämällä lomakkeen täällä

 

Myös Bose A20 -ilmailukuulokkeista on myös neuvottelussa ryhmätilaus.
Tällä hetkellä Bose A20 -mallit ovat olleet eniten kiinnostuksen kohteena, ja näistä on lähetty alustava kysely usealle toimittajalle. Lopullinen hinta riippuu tilauksen koosta. Jos olet kiinnostunut tilaamaan kuulokkeet, ei vielä sitovasti, niin täytä lomake täällä

Aihe: Uncategorized.