Skip to content

Lähde mukaan STL-Eurooppareissulle!

Kesä lähestyy, mikä tarkoittaa myös legendaarisen STL-Eurooppareissun paluuta! Alustava ajankohta on 28.6.-13.7. mutta mikäli osallistuja tulee runsaasti, voidaan varausta venyttää.

Konsepti on tuttu pitkäaikaisille jäsenillemme. Kone lennetään Eurooppaan, esimerkiksi Välimeren rannalle ja miehistö vaihtuu matkan varrella. Tämä on siis hieno mahdollisuus päästä lentämään Euroopassa ilman, että tarvitsee itse lentää molempiin suuntiin.

Sovitaan kohteet tarkemmin osallistujien kesken, aikasempina vuosina käyty esimerkiksi kiertämässä Kreikan saaria. Kiinnostusta on tähän mennessä osoitettu esimerkiksi Kroatiaa ja Kreikkaa sekä niiden runsaslukuisia saaria kohtaan. Alueen hintataso on myös varsin kohtuullinen ja reittilentojen saatavuus miehistön vaihtoja varten on hyvä.

Mikäli olet kiinnostunut reissusta, liity organisointiryhmään: https://chat.whatsapp.com/FAsUTWiZCFcCvpXlEWUyvT

Tervetuloa mukaan, sekä kokeneet että tuoreet pilotit!

Aihe: Uncategorized.