Skip to content

Komea sää innosti lentämään

Viikonlopun kaunis sää piristi lentotoimintaa mukavasti – tämä näkyi heti lentopaikkakisan pistesijoituksissa missä MIK kiri hienosti toiseksi – erona ykköseen vain yksi vaivainen piste! Viime perjantain jälkeen kisaan ilmoitettiin reippaasti toistakymmentä pistettä.

Lentopaikkakisa on ilmailukerhojen välinen leikkimielinen mittelö missä lentäjien on tarkoitus käydä mahdollisimman monella eri lentokentällä syksyyn mennessä. Kisa onkin innostanut lentämään matkalentoja yhdessä muiden kanssa ja käymään välillä pitkienkin matkojen päässä. Tutustu lentopaikkakisaan tästä ja lisää myös omat lentosi mukaan.

MIK:in uusissa kerhotiloissa on ollut aktiivista toimintaa ja laadukasta kuppilatiimaa tarjolla – kannattaa pistäytyä vaikka kahvilla ja vaihtamassa kuulumisia lauantaisin kerhopäivänä – myös keskiviikkoiltaisin on väkeä ollut mukavasti paikalla.

Aihe: Uncategorized, Uutiset.