Skip to content

CTL moottorinvaihtoremontti on alkanut

Maanantaina Joenservice aloitti moottorin vaihdon CTL:ään  Malmi hallissa. Maanantain aikana vanha moottori ja moottoripukki saatiin irrotettua sekä uusi moottori kaivettua paketista koneen viereen odottamaan koneeseen kiinnitystä.

Ennen kun moottoria päästään kiinnittämään on moottoripukin käytävä tarkastuksessa sekä maalauksessa.Koneeseen tulee muutoksen yhteydessä myös uusi potkuri.

Keskiviikkona on tarkoitus korjailla kerhotyönä CTL:n penkkejä sekä imuroida kunnolla koneen sisusta. Tervetuloa mukaan talkoilemaan.

Tässä linkki uuden moottorin suplementtiin josta käy ilmi odotettavissa olevat käyttö- ja suoritusarvomuutokset. MTOW nousee noin 100kg ja laippoja rajoitetaan 30-asteeseen max. Muista suoritusarvoista todetaan, että ne ovat samat tai paremman kun vanhan koneen käsikirjassa.  Valitettavasti myös pa-kulutus nousee tehon lisäyksen myötä lähelle 40l/h joten koneen toiminta-aika on syytä mieltää jatkossa 3,5h pituiseksi.

Muutoksen jälkeen meillä on käytössä oikeasti täysillä tankeilla 4 hengen matka- ja SAR-kone!

Lisää kuvia moottorinvaihtoremontista

Aihe: Jäsenuutiset, Kalusto.