Skip to content

Jäsenmaksut ja koneiden hinnasto

Jäsenmaksut 2024

JäsentyyppiLiittymismaksuVuosimaksu***Lento-oikeusKalustomaksu
Täysjäsen125 €85 €Kyllä135 € / vuosi
Nuorisojäsen*25 €50 €Kyllä135 € / vuosi
Kannatusjäsen**25 €85 €Ei


* Nuorisojäsenyyden alaikäraja on 15 vuotta. Nuorisojäsenestä tulee kerhon täysjäsen sen vuoden lopussa, jolloin hän on täyttänyt 18 vuotta ilman eri maksua.

** Nuoriso- ja kannatusjäsenyys oikeuttaa kerhon simulaattorin käyttöön. Jos kannatusjäsen haluaa muuttaa jäsenyytensä täysjäseneksi, peritään liittymismaksujen erotuksena 100 euroa.

***Jäsenmaksu puolitetaan kyseiseltä vuodelta, mikäli jäsen liittyy kerhoon ensimmäistä kertaa 1.10. tai sen jälkeen.

Jäsentyypin vaihto kannatusjäsenestä lento-oikeudelliseen täysjäsenyyteen 100 eur.

Lentomaksut

OH-STL DA40NG216 € / h
OH-IHQ DV20147 € / h
OH-PJH PA28228 € / h


Veloitus on minuutin tarkkuudella ilma-ajasta. Emme veloita erikseen rullaamisesta tai moottorin käyttöajasta. Vapaaehtoinen kalustomaksulasku lähetetään vuoden alussa kaikille lento-oikeudellisille jäsenille. Vuoden ensimmäisen lennon tapahtuessa 1. syyskuuta jälkeisenä aikana kalustomaksu puolitetaan. Minimilaskutus paikallislennosta on 20 minuuttia.

Jos jäsen lentää ilman kalustomaksua, joka laskutetaan vapaaehtoisella laskulla kauden alussa, tuntihintoihin lisätään 40€/h. Lentämällä ekstratuntihinnan kanssa kalustomaksua ei tule samalla maksetuksi “osissa”, vaan jos jäsen haluaa maksaa kalustomaksun edut käyttöönsä, se tulee maksaa kokonaisuudessaan kerralla missä tahansa vaiheessa kautta. Kalustomaksu tulee olla maksettuna ennen lentoja, joihin ei halua ekstratuntilisää.

Huom! Lento kirjataan lennon jälkeen myös kerhon sähköiseen päiväkirjaan. Puuttuvasta tai virheellisestä merkinnästä päiväkirjoissa veloitetaan selvityskuluna 10€ virheeltä.